Podmínky použití

Děkujeme za Vaši návštěvu na našich stránkách. Myslíme na ochranu Vašich soukromých údajů. Chceme, abyste se u nás cítili v bezpečí. A proto všechny osobní údaje, které jsou zaznamenané během návštěvy našich webových stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. Sb., o ochraně osobních údajů.

Bezpečnost

V English With Kids s.r.o. přijímáme technická a organizační bezpečnostní opatření s cílem chránit vedené osobní údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob.

Právo na informace

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, napište nám je na eva@englishwithkids.com, kde Vám jsme k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů

Jak získáváme a zpracováváme Vaše osobní údaje? Při návštěvě našich webových stránek, zaznamenají naše webové servery standardním způsobem IP adresu, která Vám byla přidělena poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace.

Použití a postoupení osobních údajů

English With Kids s.r.o. používá Vaše osobní údaje pro účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný. Postoupení osobních údajů orgánům veřejné správy následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Chceme Vaše údaje použít k tomu, abychom Vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit Váš názor na ně, tedy získat zpětnou vazbu. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

English With Kids s.r.o. používá cookies k tomu, abycho mohli sledovat preference návštěvníků a abychom podle toho optimálně vytvářeli webové stránky. Cookies jsou malé „soubory“, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.